Gyanús körülmények között halhatott meg Budapesten az orosz zongorista

  • narancs.hu
  • 2019. december 27.

Lokál

Legalábbis tanára szerint sok a kérdőjel az ügyben.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, egy budapesti hostelben lelte halálát Elina Valijeva orosz zongorista. A halál oka szén-monoxid-mérgezés lehetett, a hatóságok idegenkezűségre eddig nem találtak nyomot. Jurij Bogdanov, Elina tanára szerint azonban meglehetősen gyanús, hogy azt a férfit, akit a lány mellett találtak és kórházba szállítottak, nem hallgatták ki – írja a 24.hu.

Szén-monoxid-mérgezésbe halhatott bele az orosz zongorista egy budapesti hostelben

Egy fürdőszobai gázkészülék okozhatta a tragédiát. Valószínűleg szén-monoxid-mérgezés miatt halt meg egy fiatal orosz zongoraművész Budapesten - hangzott el az M1 Híradójában csütörtökön az MTI beszámolója szerint. Mint arról beszámoltunk, a 27 éves Elina Valijeva holttestét vasárnap találták meg egy budapesti hostelben.

„Hogyhogy elengedték? Hogy lehet, hogy valaki, aki egy meghalt lánnyal egy helyen tartózkodott, már Moszkvában lehet? Hogyhogy senki sem tartóztatta fel? Senki sem faggatta ki?” – teszi fel a kérdést Bogdanov, aki a hírekkel ellentétben úgy tudja, az illető már nincsen kórházban, hanem Moszkvában tartózkodik egészségesen.

via 24.hu

Figyelmébe ajánljuk