Kern Andrásnak megint sikerült a járdán parkolnia

  • narancs.hu
  • 2024. április 12.

Lokál

Most épp a Balassi Bálint utcai Culinarisba ugrott be.

Kern András, akiről mostanában több szó esik rebellis parkolóként, mint színészként, csütörtökön elment vásárolni, és hogy, hogy nem, nem sikerült szabályosan parkolnia az V. kerületi Balassi Bálint utcában.

A 444.hu olvasója a lapot arról informálta , hogy Kern a Culinarisba ugrott be, és azt is megosztotta, hogy bár kicsit messzebb volt pár parkolóhely, ahol még maga Kern, a nagy művész is otthagyhatta volna autóját, de a név kötelez alapon inkább ezúttal is fittyet hányva szabályokra, a járdán parkolt. Valamiért azt gondolja, hogy neki lehet?! Nehogy már néhány métert sétálnia kelljen... Vagy talán a parkolás manővere okozhat neki gondot?

A járda a gyalogosoké csoport csak úgy kommentálta az újabb arcpirító parkolást, hogy

Kern András továbbra is egy utolsó igénytelen tahó."

Eddig Kern állítólagos kedvenc péksége előtt pofátlankodott a járdán parkolással. Ám nagyon úgy tűnik, rendszeres szabálytalankodó. A példamutatás meg nem különösebben érdekli...

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk