Kollégánk nyerte a Szegő Tamás-díjat

  • narancs.hu
  • 2016. október 1.

Lokál

Fülöp Zsófia, a Magyar Narancs újságírója kapta az idén a Szegő Tamás-díjat Kovács Bálinttal, az Index munkatársával megosztva.

Szegő Tamás (1931–1995) jogász-újságíró emlékére özvegye és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alapította azt a díjat, amit az a 30. életévét be nem töltött újságíró kap, aki publikációiban kiállt az elesettekért, az érdekeik érvényesítésére képtelenekért. A kuratórium (Varga Sándor Márton, Bernáth László, Donáth László, dr. Magyar György, Ripp Zoltán, Szegő Anna, Tóth Jenő) tagjai idén úgy döntöttek, hogy nem egy, hanem két újságírónak is jár a díj, Fülöp Zsófiának, lapunk munkatársának és Kovács Bálintnak, az Index újságírójának.

false

Fülöp Zsófia díjazott cikkeit itt, itt és itt olvashatja.

A kuratórium másik kollégánkat, Teczár Szilárdot is díjazta, ő a Szegő Tamás-emlékérmet kapta meg itt, itt és itt olvasható cikkeiért. Emlékérmet kapott Veres Dóra, a Népszabadság és Szabó Dániel, az Index munkatársa. Különdíjat kapott Hegyaljai Rudolf, a Rács FM rádiósa.

Figyelmébe ajánljuk

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet.