Megint beázik a szombathelyi sürgősségi osztály

  • narancs.hu
  • 2023. május 17.

Lokál

Biológiai hulladéktárolókkal fogják fel a vizet a folyosón.

Videó és képsorozat készült arról, hogy a mennyezetről csurog a víz a szombathelyi Markusovszky kórház sürgősségi tömbjében.

Az 51 másodperces felvételt és a fotókat a Nyugat.hu tette közzé. Az olvasó, aki a beázást dokumentálta, azt írta, hogy az ellátás profi módon, gyorsan és ügyesen zajlott, viszont lehangoló volt látni a folyosókon, a plafonon a vízfoltokat.

A fentről csöpőgő vizet a székek között fekete dobozokkal fogják föl, az oldalukon az áll, biológiai hulladéktároló. Ez már a protokoll része lehet: a Nyugat.hu emlékeztet, hogy 2018-ban ugyanilyen probléma volt a sürgősségiben, és akkor is ugyanilyen dobozokba csurgott az esővíz a mennyezetről.

A hírportál akkor is megkérdezte a kórházat, mi lehet az oka a beázásnak, és mit lehet tenni a megszüntetése érdekében, de választ nem kapott.

Azt az épületet 2007-ben adták át, három év alatt készült el az Unió, az állam és a megyei önkormányzat által támogatott beruházás keretében, 2,5 milliárdból.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.