Önként bezárt a lehúzós terézvárosi kocsma

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 2.

Lokál

A nyomozás ettől még folytatódik a szlovák videós által leleplezett vendéglátóhely ügyében.

A Hajós Caffee nevű budapesti, terézvárosi szórakozóhelyet augusztus 31-ével törölte a nyilvántartásból a polgármesteri hivatal kereskedelmi osztálya. Ez formális intézkedés, mivel a hely üzemeltetője már augusztus 23-án bejelentette, hogy befejezi a tevékenységét – olvasható a Terézváros.hu oldalon.

Egy nappal korábban, augusztus 22-én került föl a Youtube-ra a szlovák videós, PPPeter leleplező filmje, amelyből kiderül, hogy nők hívnak be külföldieket a kocsmába, italokat rendelnek, és végül a vendégnek irreálisan magas összeget, 86 ezer forintot kell fizetnie, készpénzben. 

A videóról és a „turistacsapda” működéséről beszámolt a hazai sajtó, és Soproni Tamás, Terézváros polgármestere bejelentette, hogy az önkormányzati rendészet figyelni fogja a Hajós utcát, és bejelentést is tett a NAV-nál, hiszen a videó szerint a vendég nem fizethetett kártyával. 

 

A kávézó ügyében rendőrségi nyomozás is indult.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk