Parkolási tilalom van a Margitszigeten

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. június 17.

Lokál

Egészen a vizes világbajnokság végéig. 

Parkolási tilalom van érvényben a Margitszigeten a FINA vizes világbajnokság végéig, július 3-ig - áll a Margitszigeti Színház mai közleményében. 

Egészen pontosan a budapesti vizes vb idején július 3-án éjfélig, az Árpád híd felőli nagy parkolóban tilos a parkolás. A kényelmes színházba érkezéshez és a zavartalan hazautazáshoz javasolják a színházi hajójárat és a BKK 26-os jelzésű autóbuszjáratának igénybevételét. Ezek a járatok az előadások kezdéséhez és végéhez igazítva, sűrítetten közlekednek - közölték, egyúttal mindenkit arra kértek, hogy időben induljon el.

A vizes vb szervezői korábban a budapesti korlátozásokról azt közölték, egyebek mellett tilos megállni a Duna Arénánál, a Margitszigeten a Hajós Alfréd uszoda előtt, valamint a Császár-Komjádi Sportuszoda környékén.

Lezárásra csak a XIII. kerületben, a Népfürdő utca, a Vizafogó utca környékén kell készülni.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk