Robbanás volt a La Manche csatorna Jersey szigetén

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. december 10.

Lokál

Többen eltűntek.

Többen eltűntek, egy ember meghalt egy robbanást követően a La Manche csatorna Jersey szigetén - közölte a helyi rendőrség szombaton a Twitteren.

A szombat reggeli robbanás után továbbra is keresnek számos helyi lakost. A sürgősségi szolgálatok a helyszínen dolgoznak, elkezdték a felszíni kutatást - olvasható a jersey-i rendőrség Twitterre írt közleményében.

"Egy megerősített haláleset történt - közölte Robin Smith, Jersey rendőri vezetője egy videófelvételen, melyet az ITV csatorna tett közzé az interneten.

Smith elmondta, hogy egy háromemeletes épület teljesen összeomlott, a mintegy tucatnyi eltűnt keresését és mentését megkezdték. A helyszínt nagyon veszélyesnek írta le.

Arról is beszámolt, hogy péntek este a tűzoltókat hívták ki az épülethez, miután a lakók gázszagról számoltak be. A szerencsétlenség okáról nem szólt, annyit közölt, hogy ki kell vizsgálni.

Jersey szigete a brit Korona tulajdona, saját pénzügyi és jogrendszerrel, valamivel több mint 100 ezren lakják.

A rendőrség korábban azt közölte, lakóingatlanban történt balesethez hívták őket. Az út, amelyet megneveztek, a sziget fővárosa, St Helier kikötője közelében található.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk