Szombattól útjavítási munkák kezdődnek az M0-s, áprilistól pedig az M31-es több szakaszán

  • narancs.hu
  • 2023. március 17.

Lokál

A munkálatok június végéig tartanak.

Útjavítási munkák kezdődnek szombattól az M0-s autóút, valamint áprilistól az M31-es autópálya több szakaszán – közölte a Magyar Közút. A cég fokozott figyelmet kér az autósoktól.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményük szerint mozgó terelés mellett betonhézag-kiöntési munkákat végeznek.

A munkálatok június végéig tartanak az M0-s autóúton március 18-tól hétvégente, az M31-es autópályán áprilistól hétköznapokon, az aktuális időjáráshoz ütemezetten, változó helyszíneken.

A munkavégzés az M0-s autóút M1-es autópályától induló oldalán a 10-es és a 17-es (Nagytétény–Szigetszentmiklós közötti szakasz), valamint a 44-es és az 50-es (Maglód, Ecser térsége) kilométerszelvények közötti szakaszokat, míg az M31-es autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalon a 8-as és 13-as szelvények közötti (M3-as autópálya csomóponttól a 3-as főúti csomópontig tartó) szakaszt érinti.

A Magyar Közút közölte: a mozgó munkaterületek kezdetére minden esetben munkavégzést előjelző és sebességkorlátozó táblák, valamint a változtatható jelzésképű táblák is figyelmeztetnek. A társaság a balesetveszély elkerülése érdekében mindenkit arra kér, hogy figyelmesen, a kihelyezett jelzéseknek és sebességkorlátozásnak megfelelően vezessen.

Az aktuális napi munkavégzésről és forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk