Újabb medve tűnt fel Aszódon

  • narancs.hu
  • 2022. június 2.

Lokál

A polgármester szerint valószínű, hogy ez egy másik medve, mert termetesebb a múlt héten látottnál.

Újabb figyelmeztetést adott ki a Pest megyei Aszód önkormányzata, miután csütörtök hajnalban újra medvét fényképezett az ottani temető közelében üzemelő vadkamera.

"Valószínűleg nem az egy héttel ezelőtt nálunk megforduló példányról van szó, mert a mai látogató jóval termetesebbnek tűnik" – írta a város közösségi oldalán a polgármester.

Hozzátette, a héten újabb medveveszélyre figyelmeztető táblákat helyeztek ki, de személyesen is nyomatékosan kéri az embereket, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetést, kerüljék a Hosszúvölgyet és általában a külterületeket.

Mint ismert, egy medve múlt hét szerdán előbb Acsán, majd az ahhoz közeli Püspökhatvannál tűnt fel, másnap pedig Aszódnál látták. Néhány nappal később Kartal határában adtak róla hírt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk