2026-ban érkezik a Harry Potter sorozat a Maxra

  • narancs.hu
  • 2024. február 23.

Mikrofilm

A franchise hét évados újraindítását már J.K. Rowlinggal is letárgyalta a cég.

2026-tól lesz látható a Max streamingfelületén a még csak előkészületben lévő Harry Potter-sorozat, jelentette be a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a cég egyik gyűlésén – írja a Variety. A sorozatból hét évadot terveznek, és mindegyiket J. K. Rowling könyvéből adaptálják.

„Bevallom, izgulunk a Harry Potter miatt” – mondta Zaslav.

A cég az utolsó Harry Potter-filmet tizenkét éve adta ki, több generáció számára legalább akkora klasszikus lett, mint a könyvek. Az biztos, hogy az újraindításról már J.K. Rowling író csapatával is tárgyalt, akik szintén nagyon örültek, Ez azt is jelenti, hogy az idő közben a transzokkal kapcsolatos kijelentései miatt az internet egy részének közellenségévé vált Rowlingot nem próbálják meg eltüntetni az önálló életre kelt univerzumból.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kik lesznek a sorozat szereplői,de az biztos, hogy nem kerülnek át a mozifilmekből ismert nevek.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk