Április közepén indul a Trónok harca befejező évada

  • narancs.hu
  • 2019. január 14.

Mikrofilm

Itt vannak az újabb jelenetek.

Az izgalom újabb fokozása okán, az HBO közzétett egy új videót. Ebből az is kiderül, hogy a sorozat új és egyben utolsó évada Magyarországon április 15-én indul.

Mint az korábbi közlésekből tudható, a nyolcadik, záró évad hat részes lesz. A történetről szinte a bejelentés óta találgat az internet népe, de hivatalosan szinte semmit sem árultak el.

Majd január elején a Golden Globe reklámidejét használta ki az HBO, hogy promózza idei sorozatos kínálatát. A videóban feltűnik a Trónok harca is egy jelent erejéig, amelyben Daenerys Targaryan és Sansa Stark először találkozik.

Nem kevésbé rejtélyesre sikerült az új előzetes. Ebben Havas John, Sansa és Arya Stark Deres (Winterfell) kriptáiban sétálgat. A szülők szobrai után saját kőalakjaikkal találják szembe magukat, majd lassan bekúszik az északi fagy a kriptába.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.