Gary Oldman a visszavonulást fontolgatja

  • narancs.hu
  • 2022. május 3.

Mikrofilm

Nagy durranással búcsúzna.

Gary Oldman jelenleg épp az Apple TV+ legújabb sikersorozatában, az Utolsó befutókban látható, ahol a Suszter, szabó, baka, kém után ismét egy megfáradt brit kémet alakít: ő Jackson Lamb, a Slough House nevű MI5-részleg vezetője, amely a bukott titkosügynökök gyűjtőhelye. A színész ezzel kapcsolatban adott interjút, melyben bevallotta: karrierje a végéhez közelít, ő pedig a visszavonulást fontolgatja. Ahhoz azonban ragaszkodik, hogy valami nagy durranással szeretne búcsúzni – kérdés, mi lesz az.

Az Utolsó befutók második évadának forgatása a hírek szerint már be is fejeződött, Oldman pedig nagyon is meg van elégedve szerepével. „A fenti nagy embereken és a közönségen, a nézettségen és azon múlik, mit mond az Apple. De igen, el tudom képzelni hogy a következő néhány évig Jackson szerepét játszom” – fogalmazott. A sorozat Mick Herron krimiregényén alapszik, melynek 2010 és 2022 között nyolc része jelent meg regényként, három pedig novellaként, szóval bőven akad merítési lehetőség. Az Utolsó befutók-sorozat mellett Oldman egészen biztosan feltűnik Christopher Nolan legújabb produkciójában, az atombomba atyjáról szóló Oppenheimerben, ami 2023-ra várható. Emellett egyelőre két videójáték-projekt szerepel még a neve mellett. Legutóbb 2021-ben jelölték Oscarra a Mank főszerepéért, 2018-ban A legsötétebb óráért pedig el is nyerte a díjat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.