Jennifer Lawrence Budapesten csábítja el a férfiakat

  • narancs.hu
  • 2018. január 8.

Mikrofilm

Itt a Vörös veréb új előzetese.

Március elsején érkezik a hazai mozikba a film, amelyben Jennifer Lawrence csupa olyasmit csinál, amit életében valószínűleg még soha. A Jason Matthews kémthrillere alapján készülő Vörös verébben ugyanis üt, rúg, balettozik, és Mata Harit megszégyenítő módon kémkedik, nem utolsósorban pedig megküzd a CIA ügynökével.

Most megérkezett a film új előzetese, melyből nemcsak az derül, hogy Lawrence-nek kemény kiképzésen kell átesnie, de azt is megtudjuk, hogy az Országházat is bámulhatjuk majd a mozi közben. Ez egyébként nem meglepő: a thrillert Budapesten forgatták, a fővárosban fordult elő az is, hogy a színésznő leöntötte egy rajongóját az egyik kocsmában.

Red Sparrow | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Dominika Egorova is many things. A devoted daughter determined to protect her mother at all costs. A prima ballerina whose ferocity has pushed her body and mind to the absolute limit. A master of seductive and manipulative combat. When she suffers a career-ending injury, Dominika and her mother are facing a bleak and uncertain future.

Tegnap egy friss poszter is érkezett a filmhez, ez így fest:

false

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

Neked ajánljuk