Lekerült az idei premierek listájáról az új Christopher Nolan-film

  • narancs.hu
  • 2020. július 20.

Mikrofilm

Az év legjobban várt filmje egyelőre biztosan nem kerül forgalmazásba.

A Warner Bros. levette a premierjeinek listájáról, ezzel pedig bizonytalan ideig eltolta a Tenet című Christopher Nolan-film bemutatóját, mivel nem jelentettek be új dátumot, írja az Index.hu.

A Warner azt ígérte egy közleményben, hogy nemsokára ismertetik terveiket a filmmel. Az egészen biztos, hogy nem egy hagyományos világpremierre lehet számítani, és az is biztos, hogy Nolan ragaszkodni fog ahhoz, hogy a Tenetet először moziban nézhessék meg az emberek. A filmet eredetileg július 17-én mutatták volna be, majd eltolták azt augusztus közepére – és ezt az augusztus 12-i dátumot annulálták most hétfőn.

A film előzeteséről még tavaly adtunk hírt, sokkal többet azóta se tudtunk meg a moziról:

lesz benne kémkedés, időutazás és valamiféle 3. világháború is.

A főszerepet Denzel Washington fia, a Nagypályások című sorozattal és a Csuklyások - BlacKkKlansman című Oscar-díjas filmmel berobbant John David Washington alakítja. A Tenet normál körülmények között is a nyár legnagyobb durranásának ígérkezett, most azonban még többet várnak tőle, bár egyelőre az sem biztos, hogy idén mozikba kerül.

Tenet - magyar szinkronos előzetes #1 / Akció-thriller

Tenet magyar szinkronos előzetes / Tenet HunDub Trailer Filmes ajándékok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban? ☞ https://tinyurl...

Figyelmébe ajánljuk