Meghalt Ray Liotta

  • narancs.hu
  • 2022. május 26.

Mikrofilm

A Nagymenők sztárja 67 éves volt, álmában érte a halál.

67 éves korában meghalt Ray Liotta – közölte a TMZ.  

Az amerikai színész a Dangerous Waters című filmjét forgatta a Dominikai Köztársaságban, és éjjel, álmában érte a halál. 

A lap forrásai azt közölték, hogy a halálesetnél semmilyen gyanús körülményt nem találtak.

Ray Liotta Martin Scorsese 1990-ben készült filmje, a Nagymenők révén vált ismertté, Robert de Niro és Jo Pesci mellett játszott. Azzal a filmmel indult igazán hollywoodi karrierje.

A HVG emlékeztet, hogy jó volt a Baseball álmok, a 99-es paragrafus és a Felejthetetlen című filmekben, és az utóbbi időben ismét többet dolgozott. Szerepelt a Netflix által forgalmazott 2019-es Házassági történetben, a Semmi hirtelen mozdulatban, és nemrég fejezte be az Elizabeth Banks által rendezett Cocaine Bear című film forgatását.

A hírek szerint nemrég eljegyezte a barátnőjét is. 

Franciaorsz?g - Cannes-i filmfesztiv?l

 
 Ray LIOTTA amerikai színész a Killing Them Softly című filmje vetítése alkalmából tartott fotózáson a 65. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Cannes-ban. Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Dario G

  • narancs.hu

Nemcsak a producer ment el, hanem egy szelet az 1990-es évekből is.