Ez lesz a Netflix eddigi legdrágább mozija

  • narancs.hu
  • 2022. május 26.

Mikrofilm

Csupa világsztár, csupa akció a The Grey Man legújabb előzetesében. 

Scorsese Az írjére egyedül ők áldoztak 150 millió dollárt, ugyanennyit költöttek a borzalmas Six Underground – Hatan az alvilágból című Ryan Reynolds-akcióra, és még ennél is többet a Reynolds mellett Gal Gadot és Dwayne Johnson nevével fémjelzett Különösen veszélyes bűnözőkre. A Netflix legnagyobb dobása azonban még hátravan: a The Grey Man című kémthriller 200 millió dollárba került, amely már egy Marvel-mozinak is a becsületére válna.

A film persze annak rendje és módja szerint igazi sztárparádéval érkezik majd: a 2018-as Az első ember óta az első főszerepében feltűnő Ryan Gosling alakítja majd a Sierra Six nevű top CIA-zsoldost, jelentsen ez bármit. Munkavégzés közben egy, a szervezetet övező sötét titokra bukkan, így üldözőből hamar üldözötté válik: egy másik profi gyilkos szegődik a nyomába, hogy kiiktassa – őt az egykori Amerika kapitány, azaz Chris Evans játssza. A rendezői székben a legutóbbi Bosszúállók-filmekért felelős Jo és Anthony Russo ülnek. A mellékszerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint Ana dr Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton vagy Jessica Henwick.

Mint arról mi is beszámoltunk, a streamingszolgáltató elég nagy bajban van, ugyanis története során először csökkent előfizetőinek száma. Ez a növekvő konkurencia mellett többek között az egyre silányabb minőségű produkcióinak is köszönhető – írtuk elemzésünkben.

A cég sorozatfronton viszont még mindig képes nagyot gurítani – olyan korábbi sikereik, mint a Stranger Things vagy a Kártyavár mellett ott van a Tigrisvilág, a Vezércsel vagy épp a Nyerd meg az életed –, filmjeik azonban egyelőre csak költségvetés terén érték el a mozifilmek szintjét. Az igazi, átütő sikerű Netflix-film még várat magára – talán a The Grey Mannel sikerül nekik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Egy egyházpolitikai harc kellős közepébe kerültem” – állítja a pünkösdi egyház ügyében meggyanúsított volt intézményvezető

A nemrég lezárult nyomozás 18 milliárd forintos kárértéket állapított meg a Magyar Pünkösdi Egyház intézményrendszerét érintő költségvetési csalás ügyében. Az egyik érintett, jelenleg bűnügyi felügyelet álló volt intézményvezető szerint viszont az ügy csak az egyházon belüli harcok eredménye, és a nyomozás is tendenciózus volt.