Meglepően sokan nézték meg az új magyar vígjátékot

  • Gera Márton
  • 2018. december 27.

Mikrofilm

Előre hozták a nézők a BÚÉK-ot.

Megérkeztek a magyar mozik legújabb nézettségi adatai, melyekből kiderül, hogy a nézők továbbra is szeretik Goda Krisztina december 6-án bemutatott vígjátékát. A BÚÉK-ot az elmúlt három hétben több mint 110 ezer ember tekintette meg, amivel a film a legutóbbi ranglistán (december 20–26.) a negyedik helyett foglalja el a maga 30 574 nézőjével.

BÚÉK - Előzetes (16)

BÚÉK - DECEMBER 6-TÓL A MOZIKBAN! Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket.

Az olasz Teljesen idegenek magyar remake-je ezzel az eredménnyel ott kullog az utóbbi évek legnézettebb három magyar filmje mögött. Ennél többen csak a bűnrossz Pappa Piát, az Ambrus Attiláról szóló A Viszkist és a Kincsemet nézték meg, legalábbis ami a Vajna-féle korszakot illeti.

(A számok forrása: Filmforgalmazók Egyesülete)

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.

Puskák és virágok

Egyetlen nap elég volt ahhoz, hogy a fegyveres erők lázadása és a népi elégedetlenség elsöpörje Portugáliában az évtizedek óta fennálló jobboldali diktatúrát. Azért a demokráciába való átmenet sem volt könnyű.