Ridley Scott mindenkire ráhozza a frászt a halálos expedíció történetével

  • Gera Márton
  • 2018. január 16.

Mikrofilm

Rémes dolgok történnek a tavasz egyik legjobban várt sorozatában.

1846-ban elindult egy expedíció az északnyugati átjáró végighajózására Sir John Franklin kapitány vezetésével. Azonban az expedíció mindkét hajója, az Erebus és a Terror is a jég fogságába esett, és a legénység egyetlen tagja sem élte túl a megpróbáltatásokat a pusztító hidegben. Az események több írót is megihlettek, így Dan Simmonst is, aki 2007-ben adta ki a The Terror című regényét, melyben nem meglepő módon nem az időjárás a legénység legfőbb ellensége, hanem valami sokkal titokzatosabb dolog.

2016 őszén lehetett először arról olvasni, hogy Ridley Scott valamit kezdeni szeretne a művel, és rögtön ki is derült, hogy sorozatot készít belőle az AMC-re.

Valamit megnézték a víz alatt

Valamit megnéztek a víz alatt

 

A most kijött, új előzetes erősen hajaz John Carpenter kultikus horrorjára, A dologra, és a készítők láthatólag az utolsó pillanatig titkolni akarják, hogy mi is áll a dolgok mögött, mitől kell annyira félnie a legénységnek. A sarki fényt viszont már most láthatjuk, és úgy tűnik, a szemek és a tenyerek sincsenek biztonságban a jég birodalmában, ahol folyton furcsa hangokat hallani, és azt látni, hogy valami ólálkodik a hajó körül. De mit csinál az a majom?

Március 29-én, a dupla részes premierkor alighanem erre is fény derül majd, ekkor érkezik ugyanis a Budapesten forgatott The Terror az AMC-re.

THE TERROR Official Trailer #2 "This Place Wants Us Dead" (HD) AMC Suspense Series

SUBSCRIBE for more TV Trailers HERE: https://goo.gl/TL21HZ This place wants them dead. Don't miss the series premiere of AMC's epic suspense thriller, premiering Monday March 26 at 9/8c. Check out our most popular TV PLAYLISTS: LATEST TV SHOW TRAILERS: https://goo.gl/rvKCPb SUPERHERO/COMIC BOOK TV TRAILERS: https://goo.gl/r8eLH6 NETFLIX TV TRAILERS: https://goo.gl/dbO463 HBO TV TRAILERS: https://goo.gl/pkgTQ1 JoBlo TV trailers covers all the latest TV show trailers, previews, clips, promos and featurettes.

 

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?