Végre láthatjuk, hogyan fog kinézni Margot Robbie és Al Pacino az új Tarantino-filmben

  • narancs.hu
  • 2019. január 25.

Mikrofilm

Majd' szétesnek, olyan lazák.

Komoly várakozás előzi meg Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Once upon a time in Hollywood-ot, hiszen olyan színészek kaptak szerepet a produkcióban, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie vagy Al Pacino.

A Vanity Fairnek hála végre láthatunk pár forgatási képet, amelyből kiderül, hogyan fog kinézni Brad Pitt,

Brad Pitt


Fotó: Vanity Fair

Leonardo DiCaprio,

false

 

Fotó: Vanity Fair

Al Pacino,

false

 

Fotó: Vanity Fair

és nem utolsó sorban Margot Robbie.

false

 

Fotó: Vanity Fair

A filmről korábban már közöltek egy képet, amin Pitt és DiCaprio látható, itt megtekintheti:

Breaking: Brad Pitt és Leonardo DiCaprio vállalhatatlan szerkókban

Kijött az az első kép Quentin Tarantino készülő filmjéből, amelyben a bármilyen történelmet nagy kedvvel átíró filmes az 1969-es év Hollywoodjának vélt, valós és vállaltan kitalált eseményeit veszi szemügyre, különös tekintettel arra az estére, amikor Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski várandós feleségét a Manson família tagjai meggyilkolták.

Figyelmébe ajánljuk

Kormányinfó: Magyar Péternek új korszaka van

  • narancs.hu

Gulyás Gergely szerint háborúra készül a NATO, hozzánk viszont jön a kínai elnök. Az üzemanyag árait nem fagyasztják be, csak árcsökkentésre vennék rá a kereskedőket. Az nem derült ki, hogyan.

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.

A szabadságharc ára

Semmi meglepő nincs abban, hogy az első háromhavi hiánnyal lényegében megvan az egész éves terv – a központi költségvetés éves hiánycéljának 86,6 százaléka, a teljes alrendszer 92,3 százaléka teljesült márciusban.