Végre láthatjuk, hogyan muzsikál együtt Pitt és DiCaprio

  • B.P.M.
  • 2019. március 20.

Mikrofilm

Kijött a 9. Tarantino-film előzetese.

Remegő térdekkel várja az egész világ, hogy végre megtekinthesse Quentin Tarantino 9. filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood-ot (Once upon a time in Hollywood), amelyben olyan A-kategóriás sztárok tűnnek fel, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio vagy épp Margot Robbie. A teljes alkotásra ugyan még várni kell - elméletileg júliusig - viszont az első előzetes ma látott napvilágot:

Kapcsolódó:

Breaking: Brad Pitt és Leonardo DiCaprio vállalhatatlan szerkókban

Kijött az az első kép Quentin Tarantino készülő filmjéből, amelyben a bármilyen történelmet nagy kedvvel átíró filmes az 1969-es év Hollywoodjának vélt, valós és vállaltan kitalált eseményeit veszi szemügyre, különös tekintettel arra az estére, amikor Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski várandós feleségét a Manson família tagjai meggyilkolták.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?