Mi a baj azzal, hogy Habony Árpád rángó arccal vereti az ibizai drogos buliban?

  • narancsblog
  • 2015. december 8.

Narancsblog

A keresztény-konzervatív oldal szellemi vezetője elengedte magát. Lehet nevetni rajta, de ez a sztori nagyon ijesztő.

Az első szavunk természetesen a köszöneté. Köszönjük az ibizai Heart klub videós stábjának, hogy megörökítette, és a 444 olvasójának, hogy észrevette ezeket a pillanatokat. Az élmény megfizethetetlen.

De ha már itt tartunk: miközben jókat röhögünk a szétcsúszott Habonyon, ne feledkezzünk meg róla, hogy ezért mind mi fizetünk meg. A mi pénzünk ellopása kell hozzá, hogy Habony egzotikus helyeken csapathassa az osztrigát és a cirkuszt. És mindenki olyan fene szégyenlős és laza ebben a kis ellenzéki különvilágban, amiben élünk, hogy még véletlenül se mondana olyanokat, hogy gyerekek ezrei éheznek, miközben Habony a tőlük elvett pénzből királykodik Ibizán. Mert ilyeneket mondani olyan snassz meg demagóg meg hisztérikus. Pedig pont ez a lényeg.

Ettől még kiröhöghetjük, ahogy eddig is röhögtünk rajta. Szappanoperába illő magánéletén, gyáva megfutamodásán a parlamenti folyosón, vagy éppen azon, ahogy azt mondja: vitrin. Meg egyáltalán, ezen az egész izzadságszagú show-műsoron, ami arról szól, hogy ez a ki tudja, milyen komplexusokkal megvert fiú próbál nagyon menőnek látszani, és ehhez a legfőbb eszköze, hogy drága nőkkel és drága kocsikkal jár drága helyekre. Illetve Andy Vajnával barátkozik.

A problémának az csak az egyik része, hogy ezt a mi pénzünkből teszi. A nagyobbik baj, hogy bár Habony Árpád mindenki számára nyilvánvalóan a miniszterelnök főtanácsadója, de hivatalos tisztséget nem visel. Tavaly decemberben azt is megtudtuk, hogy bár részt vesz a kormányüléseken, de nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Tehát itt áll előttünk egy ember, aki hozzáférhet államtitkokhoz, méghozzá úgy, hogy a vagyonnyilatkozata nem nyilvános, átvilágítva nem volt, és közben olyan szeles természete van neki, hogy néha csak úgy összever egy házaspárt, akik feltartották kocsikázás közben. Vagy ha úgy esik jól neki, akkor elengedi magát egy buliban, amit az egyik vendég így írt le a 444-nek: „A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak.”

Felsoroljuk és kifejtsük, hogy a fentiek közül mivel és mennyire lehet megzsarolni valakit?

Egészen abszurd, hogy ez az ember formálja a keresztény-konzervatív-polgári kormány hivatalos ideológiáját. És sírnivaló, hogy ez az alak ma Magyarország egyik legbefolyásosabb vezetője. De mindezeken túl Habony Árpád fenyegető nemzetbiztonsági kockázat is.

Figyelmébe ajánljuk