Meghalt Orbán Viktor böllérje, aki Simonka egyik legnagyobb bírálója volt

Nekrológ

Kedden tragikus hirtelenséggel elhunyt Takács Ferenc, Tótkomlós volt alpolgármestere, a helyi Fidesz egykori vezetője.

 

A korábbi helyi fideszes politikust kétszer már műtötték a szívével; kedden este is próbáltak segíteni rajta, de az erőfeszítések ellenére elhunyt. Takács Ferenc 60 éves volt.

Azon kevés politkusok közé tartozott, akik számára a tisztesség mindennél fontosabb volt. „Nincs itt már bal- és jobboldal, csak tisztességes és tisztességtelen politikus van” – mondta el mindenkinek, ha közügyekről beszélt. „Aki bűnös, annak bűnhődnie kell, legyen bármilyen színű politikus, nekem ez az alapelvem” – ezt pedig lapunknak nyilatkozta még a tótkomlósi Fidesz elnökeként 2018-ban, nem sokkal a Simonka György elleni vádemelés után, a történtekre reagálva. Nem sokkal később azt is elmondta portálunknak, hogy ezért a kijelentéséért „kapott néhány kokit a fejére egy-két nagy embertől a Fideszből”. Egy másik alkalommal arról beszélt: „nem volt jó az a már-már végletes megosztottság, ami az utóbbi két-három évben a Fidesz Békés megyei szervezetén belül tapasztalható volt”.

Sokan úgy ismerték, mint aki Orbán Viktor böllérjeként is tevékenykedett. Azt mindig büszkén vállalta, hogy ő „egyszerű hentesgyerek”, és tényleg többször vágott disznót Orbánnal

 

 

Figyelmébe ajánljuk