Ma este megbukunk

  • 2017. március 8.

Snoblesse

Garantált „bukás”.

„A kudarc színháza – a Centrálban mostanra markáns vonulattá állt össze a színpadi bukás, a rossz színház komikumát, sőt röhejességét felmutató darabok sora.

false

A Függöny fel! meg a »Magyarország legsz@rabb musicalét« ígérő A Broadway felett az ég után ezen az őszön megérkezett Londonból a Révay utcába a leg­újabb katasztrófasiker: Henry Lewis, Jonathan  Sayer és Henry Shields urak egész estés bohózata, amely 2012 óta immár több száz estén döntötte romba a színpadokat.

Ez történik most a Centrál Színházban is: a londoni produkció hű mását itt is megteremtő rendezővel (Mark Bell), jól idomuló magyarítással (fordító: Baráthy György), s már a leg­első előadáson tökéletes színészi csapatjátékkal. Bizony, jó néha Budapesten olyan produkcióval találkozni, ahol már a premier estéjén készen van az előadás, s voltaképpen nem is olyan meglepő, hogy e ritka élménnyel a színházi élet bulvárszakasza ajándékozza meg a nézőt.”

Kritikusunk, mint az a fentiekből is kitűnik, nem győzte dicsérni a Ma este megbukunk című produkciót (a teljes szöveg itt), melyben Janicsek Péter, Katona László, Botos Éva, Mészáros András, Ágoston Katalin, Rada Bálint, Cserna Antal és Schmied Zoltán bolondoznak önfeledten.

Figyelmébe ajánljuk