Edzés közben rosszul lett és meghalt egy fiatal magyar focista

  • narancs.hu
  • 2021. június 22.

Sport

Társai azonnal elkezdték újraéleszteni, de hiába.

Szörnyű tragédia történt hétfőn este az andráshidai sportpályán. A Tarr Andráshida SC egyik fiatal játékosa edzés közben lett rosszul és hiába a gyors segítség és a mentők megérkezése, a pályán hunyt el, írja a Zaol.hu.

A lap értesülései szerint a megyei bajnokságot nyert, és az NB III-ba visszajutott Tarr Andráshida SC éppen a nyári pihenő utáni első, átmozgató tréningjét tartotta hétfőn. A 19. életévében járó futballista ekkor lett rosszul a pályán, társai azonnal elkezdték újraéleszteni. A sportkomplexum rendelkezik defibrillátorral, amit szintén használtak és az időközben értesített mentők a kiérkezésig segítséget is adtak ehhez, majd a helyszínre érkezve már ők küzdöttek hosszú ideig a fiatal játékos életéért, de hiába.

A lapnak sikerült elérnie Soós Zoltánt, a Tarr Andráshida SC elnökét, aki megerősítette a hírt, miszerint játékosuk, Hegedüs Viktor Marcell elhunyt. Annyit tett hozzá, hogy a klub a nap folyamán közleményt jelentet meg.

Mint írják, Hegedüs Viktor Marcell a szezon során tíz alkalommal szerepelt a felnőtt együttesben, a regionális, Észak-nyugati bajnokságban szereplő U19-es együttesnek pedig alapembere volt.

A Tarr Andráshida SC a Facebook-oldalán hétfőn késő éjjel tette közzé a fiatal játékos fotóját, melyhez annyit írtak csupán: "Nincsenek szavak".

Figyelmébe ajánljuk