Fotók: Így néz ki most az épülő atlétikai stadion

  • narancs.hu
  • 2023. február 20.

Sport

A stadionnak augusztusra biztosan készen kell lennie, de az MTI fotói szerint már nem kell sok a befejezéshez. 

Néhány helyen még létrák állnak, a sportpályákon targoncák, a székek még be vannak zacskózva, a stadion körül még zajlik a tereprendezés, de az MTI által közölt képek szerint hamarosan a finisbe ér a Rákóczi híd mellett a Nemzeti Atlétikai Központ néven futó atlétikai stadion építése. 

A stadionnak augusztusra legkésőbb teljesen készen kell lennie, augusztus 19. és 27. között ez lesz ugyanis a fő helyszíne a Budapesten rendezett atlétikai világbajnokságnak. 

Mutatjuk, hogy néz ki az épület most: 

 
Fotó: MTI/Illyés Tibor
 

 
Fotó: MTI/Illyés Tibor
 

 
Fotó: MTI/Illyés Tibor
 

 
Fotó: MTI/Illyés Tibor
 

 
Fotó: MTI/Illyés Tibor
 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Hol az ember?

A megfilmesíthetetlen könyvek megfilmesítésének korát éljük – ezek pedig nagyrészt sci-fik. Herbert Ross Dűnéjének sokszor nekifutottak, mire Denis Villeneuve szerzői húrokat pengető két blockbustere végre a tömegek igényeit is képes volt kielégíteni; Isaac Asimov Alapítványából az Apple készített immár második évadát taposó, csillogó űroperát – a Netflix pedig az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű, kultikus hard sci-fijébe, Liu Ce-hszin kínai író Hugo-díjas A háromtest-triló­giá­jába vágott bele.

Nem viccelnek

  • - minek -

Poptörténeti szempontból is kerek jubileumokkal teli lesz ez az év is – novemberben lesz negyven éve, hogy megjelent a The Jesus and Mary Chain első kislemeze, a melódiát irgalmatlan sípolásba és nyavalyatörős ritmusba rejtő Upside Down.