Horvátország nyerte a katari vb bronzmeccsét

  • narancs.hu
  • 2022. december 17.

Sport

Orsic gólja döntött Marokkó ellen, 2-1-re nyert a legutóbbi világbajnokság ezüstérmese.

Harmadszor jutott a legjobb négy közé világbajnokságon, és harmadszor is éremmel zárt a horvát labdarúgó-válogatott, amely a katari vb bronzmérkőzésén 2-1-re verte Marokkót – írja a 24.hu.

Izgalmas első és visszafogottabb második félidő után Horvátországé lett a bronzérem a katari labdarúgó-világbajnokságon. A harmadik helyért vívott szombati mérkőzésen Marokkó 2-1-re kikapott.

A horvátok Josko Gvardiol fejesével már a 7. percben megszerezték a vezetést, ezt azonban mindössze két perccel később Asraf Dari szintén egy fejessel ki is egyenlítette. A győztes gólt Mislav Orsic lőtte a 42. percben, így már az első félidőben eldőlt a bronzmérkőzés eredménye.

A döntő magyar idő szerint vasárnap délután 4-kor kezdődik. Argentína és Franciaország csap majd össze a világbajnoki címért.

(Címlapképünkön: A horvát Mislav Orsic gólöröme. Forrás: MTI/AP/Francisco Seco)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Orbán Viktor csak viccelt

  • narancs.hu

Min kellene meglepődni? Azon, hogy Orbán a legszívesebben megpucolna az EU-ból, és hogy csak a pénz miatt nem hirdeti meg a kilépést?