Jégpálya nyílik pénteken a Budapest Parkban

  • narancs.hu
  • 2021. december 3.

Sport

Használatához védettségi igazolvány szükséges. A korcsolyajegy 90 percre szól.

December 3-án, pénteken némi bulival nyitja meg a kapuit a Budapest Park jégpályája. A Budapest Park a Ferencváros Önkormányzattal együttműködve a korcsolyázók több mint 1300 négyzetméteren korizhatnak, van külön gyerek pályaszakasz és még egy jégfolyosó is.

A korcsolyajegy – a jégpálya rendszeres takarítása miatt – 90 percre szól. A gyerekjegy, valamint a IX. kerületi lakosok számára a helyszínen kedvezményesen vásárolható.

A Budapest Park Jégvilág hétköznap délelőttönként ugyan a nagyközönség számára zárva lesz, de a kapuk mögött a kerületi iskolák és óvodák növendékei tanulhatnak meg korcsolyázni. A többi látogató számára hétköznap 13 órától, hétvégén 9 órától, meghosszabbított nyitvatartással kínál sportolási lehetőséget.

A területre bár ingyenes a belépés, védettségi igazolvány szükséges, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani,

amit elővételben vagy a helyszínen is megtehetnek a látogatók.

“Lassan két éve élünk a világjárvány szorításában. Szűkölködve, óvatosan, rosszabb esetben betegen, még rosszabb esetben gyászolva. Szeretnénk minden lehetőséget megragadni, amellyel a felszabadult örömöt visszacsempészhetjük a hétköznapokba. A korizás pont ilyen: öröm és szabadság. A Ferencvárosi Önkormányzat boldogan és büszkén fogott össze a Budapest Parkkal a Jégvilág létrehozásában” – mondta el az együttműködésről Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a csütörtöki megnyitón.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk