Magyar szurkolókat vettek őrizetbe Litvániában

  • narancs.hu
  • 2023. október 17.

Sport

Pedig az Eb-selejtező csak este lesz. 

Magyar szurkolókat állítottak elő és vettek őrizetbe Litvániában – nyilatkozta Szijjártó Péter külügyminiszter kedd reggeli Facebook-bejelentkezésében. Közülük néhányat már elengedtek, ám kettejüket még bent tartották. 

A miniszter beszámolója szerint mind az 1500 vendégjegy elkelt a Litvánia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre: ezen a mérkőzésen bebiztosíthatja a magyar válogatott az egyenes ági kijutást a 2024-es Eb-re. 

 
A magyar labdarúgó-válogatott edzése a telki edzőközpontban a másnapi, Litvánia elleni mérkőzés előtt 2023. október 16-án.
Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

Öt magyar konzul lesz jelen a kaunasi meccsen, akik segítséget nyújthatnak a magyar szurkolóknak. Arra kérte honfitársait, hogy vigyázzanak magukra, és ha „bármifajta ügyes-bajos dolguk akad”, akkor forduljanak bizalommal a konzulokhoz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk