Ismét Messi nyerheti az Aranylabdát?

  • narancs.hu
  • 2023. október 17.

Sport

Egybehangzó külföldi sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Lionel Messi nyolcadik alkalommal is megnyeri az Aranylabdát, a futball legfontosabb egyéni elismerését.

 

Kedden jó néhány hírportál beszámolt arról, hogy 36 éves argentin csatárt hirdetik majd ki győztesként az október 30-án Párizsban sorra kerülő ünnepségen.

Bár Messi a 2022/23-as idényben klubszinten már nem nyújtott olyan teljesítményt, mint karrierje legjobb szezonjaiban a Barcelonában, azonban a katari világbajnokságon ellenállhatatlanul futballozott és története harmadik sikerére vezette Argentínát, begyűjtve ezzel gyakorlatilag az egyetlen olyan trófeát, ami még hiányzott pályafutásából.

A dél-amerikai sztár nyáron az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Inter Miamiba igazolt, és egyelőre az Egyesült Államokban is kiemelkedően teljesít.

Ennek ellenére érdemes megvárnunk az átadót, hiszen jelöltekből van bőven. Nem érdemelné meg az elismerést például a Messihez hasonló tehetségként ünnepelt Mbappé?

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk