Megvan a Fradi új edzője

  • narancs.hu
  • 2023. július 20.

Sport

Hatalmasat zakózott a fővárosi csapat a BL-ben, ami miatt Csercseszovnak mennie kellett. Már be is jelentették, hogy ki váltja. 

Csúfos vereséget szenvedett a Ferencváros szerdán a feörei Klaskvik ellen, ráadásul hazai pályán kapott ki három góllal. Azért is nagyon kínos a vereség, mert egy félprofi csapatról beszélünk, az ellenfél játékosai közül többen villanyszerelőként dolgoznak a civil életben. 

Kubatov Gábor klubelnök a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy végtelenül szégyelli magát, majd egy személyes megbeszélés után menesztette a csapat edzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot. 

A klub csütörtökön közölte, hogy Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával, munkáját Leonardo de Almeida segíti majd. 

 
Máté Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzőjeként a svéd Djurgarden elleni másnapi labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti edzésen az FTC népligeti edzőközpontjában 2020. augusztus 18-án
Fotó: MTI/Mónus Márton

 A hvg.hu arról ír, hogy a BL-ből való kiesés súlyos milliárdokba kerül a Fradinak. A lap szerint

  • amikor 2020-ban a Ferencváros a BL-ben szerepelt, és hat meccsen egy döntetlen mellett öt vereséget ért el, akkor szerzett 7,6 milliárd forintnak megfelelő pénzdíjat,
  • amikor 2022/23-ban az Európa Ligában megnyerte a csoportját és bejutott a legjobb 16 közé, akkor 3,7 milliárd forintnyi pénzdíjat szerzett ezzel.

Ilyen pénzekkel most nem számolhat a csapat. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk