Nincs is ennél szebb: milliárdokat szórnak el a kutyát sem érdeklő focijukra, de még egy rendes meccset sem tudnak összehozni

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 28.

Sport

Teljes sötétség volt tegnap a felcsúti stadionban a meccs közben.

Tegnap este Felcsútra is megérkezett a vihar, éppen akkor, amikor a Videoton és a Ferencváros játszott egymással a magyar bajnokságban. Normális helyeken egy ilyen időjárási vis maior valószínűleg semmiféle gondot nem okozna, folytatódna tovább a játék, a kapus védene, a csatár menne előre, a nézők áznának (illetve a legtöbb helyen még csak nem is áznának). Ha rosszabbra fordulna a helyzet, az illetékesek leállítanák a meccset, nehogy valamiféle tragédia történjen. Nem így Orbán Viktor falujában, ahol hiába szórnak el milliárdokat a focira, a Pancho Arénára és hasonlóan értelmes dolgokra, a stadion reflektorai nem bírták a nyomást, leálltak a vihar miatt. Vagyis a meccs is félbeszakadt a 62. percben. Aztán folytatódott. Majd megint félbeszakadt.

Sötét van Felcsúton

Sötét van Felcsúton

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az M4 közvetítésében is lehetett látni: sötétség van Felcsúton. A nézők a mobiljaikkal világítottak, illetve fütyültek, a kommentátorok meg arról értekeztek, vajon folytatódhat-e a meccs. Végül fél 11 körül folytatódott, és a Videoton 3-1-re meg is nyerte a meccset.

Valószínűleg ma délután már kiderül, hogy valamiféle fakocka, vagy netán Soros György keze lehetett a dologban, mert azért az mégsem járja, hogy a magyar bajnoksággal így kitoljon az időjárás.

Figyelmébe ajánljuk