Szalai Ádám csalódott az Eb-szereplésünk miatt

  • 2021. július 15.

Sport

És szerinte ez az egész karrierje során végig fogja kíséri.

A 33 éves csapatkapitány a csakfoci.hu-val osztotta meg, mit érez, hogy nem tudtuk legyőzni a németeket és ezzel nem jutottunk tovább a a "halálcsoportból".

"Csalódottság van bennem és azt érzem, hogy ez az egész karrierem során végigkísér majd.  Egy elképesztő csapatmunka, összetartás jellemezte a felkészülésünket, amit csak mi tudunk, akik ezt átéltük. Iszonyatosan csalódott vagyok, hogy 6-7 percen múlt a továbbjutásunk."

 A folytatásról a 74-szeres válogatott a következőket mondta:

"A pályafutásom végét nem kötöm sem korhoz, sem pedig eseményhez. Amíg a legmagasabb szinten tudok futballozni, csinálom. Szeretnék továbbra is hasznos tagja lenni a válogatottnak, természetesen az a célom, hogy kijussunk a jövő évi világbajnokságra. Tanulnunk kell a 2016-os Eb után történtekből, amikor a nagy eufória után komoly pofonokat kaptunk a selejtezőkön. Most nem szabad újra elkövetni azokat a hibákat. Meg kell maradjon az a fajta csapategység, ami jellemzi ezt a társaságot és kőkeményen kell dolgozni továbbra is. Nem gondolhatjuk, hogy ebből a három Eb-meccsből még ősszel is meg tudunk élni, mert akkor baj lehet."

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk