Szófiában lesz a Bulgária-Magyarország Eb-selejtező

  • narancs.hu
  • 2023. november 14.

Sport

De zárt kapuk mögött. Állítólag most már tényleg ez a hivatalos információ. 

Szófiában rendezik meg csütörtökön a Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt.

– erről számolt be kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja.

A mérkőzésre zárt kapuk mögött, 18 órás kezdéssel kerül sor.

Mint arról lapunk is beszámolt, az eredetileg Plovdivba kijelölt Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt először Szófiába, majd a szurkolók várható botránya miatt újra Plovdivba helyezték át. Csakhogy a plovdivi stadionon jelenleg munkálatok zajlanak, és az építtető szerint ott nem lehet meccset rendezni, erről adott ki közleményt plovdivi önkormányzat. Volt szó arról is, hogy Kardzsaliban rendezhetik meg a meccset, most úgy tűnik, mégis Szófiában lesz. Talán ezzel véget ér a kabaré, végülis ma már kedd van, a meccs meg csütörtökön lesz.

A magyarok 14 ponttal az élen állnak a G csoportban. A szerbeknek 13, a montenegróiaknak 8, a litvánoknak 6, a bolgároknak 2 pontjuk van. A szerbek és a litvánok már csak egy meccset játszanak, a magyarok a bolgárok után a montenegróiakkal csapnak össze vasárnap a Puskás Arénában.

Ha a magyar válogatott a két meccsen egyetlen pontot szerez, a többi mérkőzés eredményétől függetlenül kijut a jövő nyári, németországi kontinensviadalra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk