WSJ: Donald Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, akit később lefizettek, hogy maradjon csendben

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 09:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Legalábbis ezt állítja a Wall Street Journal névtelen forrásokra hivatkozva.

Az amerikai lap szerint 130 ezer dollárt fizetett az amerikai elnök ügyvédje egy korábbi pornósztárnak azért, hogy hallgasson arról a viszonyról, amely egykor közte és Donald Trump között volt. A Wall Street Journal azt közölte, hogy Michael Cohen még 2016-ban adta át a pénzt Stephanie Cliffordnak.

A lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: Donald Trump jelenlegi feleségével kötött házassága után egy évvel feküdt le a Stormy Daniels néven is ismert, ma már visszavonult pornószínésszel.

Trump ügyvédje tagadta a sztorit, mint ahogy a Fehér Ház is, utóbbi jelezte, ez egy régi, ismét felmelegített sztori. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a legutóbbi elnökválasztás előtt már egyszer bejelentették, hogy Stephanie Clifford egy tévéműsorban fog beszámolni arról, milyen kapcsolatban volt Trumppal, de végül visszalépett.

Trump szerint sose találkoztak a nővel, aki molesztálással vádolja őt. Itt egy fotó, amin egymás mellett állnak

A tények makacs dolgok. Trump állítását cáfoló képet tett közzé nemrég a People magazin – írja az Index. Ezen a fotón Trump mellett nemcsak a terhes Melania-t láthatjuk, hanem másik oldalán Natasha Stoynoff-t, aki tavaly mesélte el, hogy 2005-ben mar-a-lagói birtokán Donald Trump miként molesztálta. „Stoynoff a Trump házaspár boldog mindennapjairól írt cikket.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 13., 09:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  szegedi789
  2018. január 13., szombat 12:41
  - Háát, mondhatni, ez még mindig szerényebb alternatíva, mint a moszkvai (illetékes szervek által , állítólag, gondosan rögzített) pisiparty . . .

  - Sőt, igazából , a Trump President Showba ez kell, hűtlenség, pornós, nem kell itten orosz szálakkal bajlódni a választások körül ...

  Következő részek tartalmából : Egy eltitkolt Junior ? Még egy affér egy volt Dallas-szereplővel? Most egy európai középhatalmat szaroz le Donáld ? Ufók rabolják el, iráni Forradalmi Gárda egyenruhájában ?

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kultúra

még több Kultúra...

Narancs

https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N9356.3064282ADA-MANCS-ROS-DES/B20258930.204432256;dc_trk_aid=404585362;dc_trk_cid=92488506;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=