WSJ: Donald Trump lefeküdt egy pornószínésznővel, akit később lefizettek, hogy maradjon csendben

  • narancs.hu
  • 2018. január 13.

Szex

Legalábbis ezt állítja a Wall Street Journal névtelen forrásokra hivatkozva.

Az amerikai lap szerint 130 ezer dollárt fizetett az amerikai elnök ügyvédje egy korábbi pornósztárnak azért, hogy hallgasson arról a viszonyról, amely egykor közte és Donald Trump között volt. A Wall Street Journal azt közölte, hogy Michael Cohen még 2016-ban adta át a pénzt Stephanie Cliffordnak.

A lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: Donald Trump jelenlegi feleségével kötött házassága után egy évvel feküdt le a Stormy Daniels néven is ismert, ma már visszavonult pornószínésszel.

Trump ügyvédje tagadta a sztorit, mint ahogy a Fehér Ház is, utóbbi jelezte, ez egy régi, ismét felmelegített sztori. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a legutóbbi elnökválasztás előtt már egyszer bejelentették, hogy Stephanie Clifford egy tévéműsorban fog beszámolni arról, milyen kapcsolatban volt Trumppal, de végül visszalépett.

Trump szerint sose találkoztak a nővel, aki molesztálással vádolja őt. Itt egy fotó, amin egymás mellett állnak

A tények makacs dolgok. Trump állítását cáfoló képet tett közzé nemrég a People magazin – írja az Index. Ezen a fotón Trump mellett nemcsak a terhes Melania-t láthatjuk, hanem másik oldalán Natasha Stoynoff-t, aki tavaly mesélte el, hogy 2005-ben mar-a-lagói birtokán Donald Trump miként molesztálta. „Stoynoff a Trump házaspár boldog mindennapjairól írt cikket.

Figyelmébe ajánljuk