„Amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett”

  • narancs.hu
  • 2023. május 16.

Színház

Pintér Béla és Társulata közleményt adott ki a Gálvölgyi-üggyel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy egyes előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartanak meg. 

Hétfőn közölték Gálvölgyi János lányai, Gálvölgyi Dorka és Eszter, hogy a színész túl van az életveszélyen, azonban továbbra is az intenzív osztályon kezelik. 

Gálvölgyi Eszter azt mondta, vélhetőleg a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll. Gálvölgyi Eszter elárulta azt is, a színművész első kérdése az volt, ugrott-e a Pintér Béla. Ugyanis Gálvölgyi János május 11-én és 12-én lépett volna fel Pintér Béla és Társulata Marshal Fifty-Six c. előadásában, ami betegsége miatt elmaradt. 

„Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és

igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett.

Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is. A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi. A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!” – közölte Pintér Béla és Társulata a Facebookon. 

Mint ismert, a mentő 50 perc alatt nem ért ki, ezért ketten a nővérével vitték kórházba Gálvölgyi Jánost, aki nehezen tudott lélegezni és mellébeszélt. 

Ugyanakkor Gálvölgyi Eszter elmondta, nem akarták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a belső vizsgálatot és a nyomozást sem. Azonban mentőktől nem kaptak megkeresést, és bocsánatot sem kértek tőlük.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!