Egy éves kutatómunka eredményeként született meg az olasz társulat előadás

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 8.

Színház

A Kepler-452 Album című előadása szeptember 14-én látható a Bethlen Téri Színházban.

Szeptember 14-én mutatkozik be a Bethlen Téri Színházban az olasz Kepler-452 Album című előadása, amely a társulat egyéves olaszországi és magyarországi kutatói és alkotói munkájának eredménye. 

A Kepler-452 társulat 2015-ben Bolognában született Nicola Borghesi (író, rendező és színész), Enrico Baraldi (író és rendező), valamint Paola Aiello (író és színésznő) találkozásából. Megalakulásuk óta céljuk, hogy kinyissák a színházak ajtaját, kilépjenek annak keretei közül és a színházak lencséjén keresztül figyeljék, mi történik a nagyvilágban, majd színpadra vigyék a nem színházi emberek életét és történeteit.

 
Fotó: Stronger Peripheries

 Az olasz nyelven, angol felirattal látható előadás egy egyéves kutatói és alkotói munka eredménye, aminek során az emlékezés és a felejtés kulcsszavak motiválták az alkotókat. A darab családi történeteken keresztül az emlékezet és felejtés kapcsolatával, az emlékezettel és annak elhalványulásával foglalkozik.

Az előadás szeptember 14-én két alkalommal, 18.00-tól és 20.30-tól látható, részletek a színház honlapján.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk