Eszenyi Enikő nem nyilatkozik többé a magyar lapoknak

  • narancs.hu
  • 2023. február 9.

Színház

"Bármit írnak, azt nem én mondtam."

Három évvel ezelőtt komoly botrány robbant ki Eszenyi Enikő személye körül azt követően, hogy megszólaltak a Vígszínház akkori és korábbi színészei, és megosztották azokat a traumáikat, amelyeket a színésznő, mint a színház igazgatója okozott nekikEszenyi a Vígszínház következő ciklusára beadott pályázatát vissza is vonta, majd jó időre eltűnt a fővárosi és egyéb színpadokról, egy idő után viszont visszatérésként inkább vidéken és külföldön rendezett.

Most ismét Budapesten játszik, a Játékszín egyik előadásában, a Csodálatos vagy, Júlia! című darabban vállalt főszerepet.

Bemutatójának apropója ellenére sem nyilatkozik azonban a sajtónak. A Best Magazin megkeresését legalábbis azzal utasította el, hogy nem nyilatkozik soha többé a magyar lapoknak.

A közösségi oldalán egy, a Csodálatos vagy, Júlia! bemutatója előtt készült videóban is utalt erre: "Tudjátok, hogy régen nem adtam interjút, és tudjátok, bármit írnak, azt nem én mondtam".

(A lead-képen Eszenyi Enikő mellett Bank Tamás szerepel, a Játékszín igazgatója. Fotó: Játékszín)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk