Hazaengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost

  • narancs.hu
  • 2023. május 24.

Színház

A színész maga tájékoztatta a hírről Hernádi Juditot.

Rendszeres kapcsolatot tart a Gálvölgyi-családdal Hernádi Judit színésznő. A két hete kórháza került Gálvölgyi János, maga  tájékoztatta nemrég arról, hogy már otthon vantudta meg Hernádi Judittól az RTL Híradó. A színésznő azt mondta, hogy a 74 éves színművész a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

Épp tegnap este osztott meg Gálvölgyi Dorka egy fotót és egy üzenetet Gálvölgyi Jánosról. Ebben Gálvölgyi személyesen köszönte meg az érte aggódást, azt, hogy hittek a gyógyulásában.

"Köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!"

 
Fotó: Facebook/Gálvölgyi Dorka

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Gálvölgyi János két hete egy összetett tüdő- és szívprobléma miatt alig kapott levegőt, mivel a mentők nem értek ki hozzá 50 percen belül, lányai vitték kórházba. Azonnal lélegeztetőgépre került, egy héttel később derült ki, hogy jobban van.

Mindeközben a mentőknél belső vizsgálat indult annak kiderítésére, miért nem minősítették életveszélyesnek az állapotát, de a rendőrség is nyomozni kezdett az ügyben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk