Szász Júlia: Jobban vagyok már

  • narancs.hu
  • 2023. december 8.

Színház

A Nemzetiben balesetet szenvedő színésznő a közösségi médiában köszönte meg a sok támogatást.

„Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG - de tényleg rengeteg - jókívánságot, rámgondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem” – üzente az Instagramon Szász Júlia. A színésznő egészsége hetek óta tartja lázban az országot, miután ő volt az egyik azok közül, akik súlyos balesetet szenvedtek előadás közben a Nemzeti Színházban. Szászt és a szintén sérülést szenvedett Horváth Lajos Ottót november közepén kiengedték a kórházból, de a színésznőről november 27-én érkezett a hír, hogy „mellkasi sérülése további orvosi beavatkozást igényel”, ezért visszakerült a kórházba.

Szász Júlia a sok köszönet mellett az üzenete legvégén írta le a lényeget:

„Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok.”

A színésznő sérülése tulajdonképpen politikai üggyé változott, miután a Nemzeti igazgatója, Vidnyánszky Attila beadta lemondását a baleset miatt, hogy aztán a teljes NER-közeli kulturális élet kiálljon az ezúttal tényleg senki által meg nem hurcolt művész meghurcolása ellen. Erről egyébként cikket is írtunk, ide kattintva el is lehet olvasni!

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk