Vidnyánszky Attila: Nemtelen támadást indítottak a színház és a személyem ellen

  • narancs.hu
  • 2023. november 15.

Színház

A színházigazgató azután mondott le, hogy két színésze előadás közben szenvedett balesetet.

A Nemzeti Színházban történt balhé után lemondott Vidnyánszky Attilával készített interjút a Magyar Nemzet című kormánylap. Mint ismert, a színházigazgató azután mondott le, hogy két színésze előadás közben szenvedett balesetet, mentők szállították őket kórházba, de Csák János kultuszminiszter még nem fogadta el a lemondást.

Az interjúból kiderült, hogy a színészek és a stáb a körülményekhez képest jól vannak, de pszichológussal is felvették már a kapcsolatot, illetve a rendőrségi vizsgálat miatt újra felépítették azokat a négyméteres díszleteket, amikről lezuhantak a színészek.

Vidnyánszky ezen felül örömmel számolt be róla, hogy rengeteg támogató üzenetet kapott. „Szívmelengető, hogy ennyien szurkolnak a színháznak és nekem Budapestről, a külhoni területekről, vidékről és külföldről egyaránt, és jelzik azt, mennyire fontosak vagyunk” – lelkesedett a színházigazgató.

A végén elmondta, hogy a Rómeó és Júlia díszleteivel kapcsolatban többen jelezték felé problémáikat a díszlettel, de az igazgató szerint hozzá ez nem jutott el, viszont valóban volt a színészek között, aki két éve, a főpróba idején jelezte, hogy van egy rész, amin alakítani kéne, de a vasfüggöny adottságai ezt nem tették lehetővé. Majd hozzátette: „Úgy érzem, sokan kihasználják most ezt a helyzetet, és nemtelen támadást indítottak a színház és a személyem ellen. Azt gondolom, hogy a szokásos viszálykodásnak most nincs itt az ideje.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk