Stílusos sneakerek? Íme, három ellenállhatatlan ötlet!

  • Fizetett tartalom
  • 2023. szeptember 20.

Támogatott tartalom

A sneakerek rajongottságának mértéke nem, hogy nem csökken, hanem gyakorlatilag folyamatosan nő. Annak idején, még a kitalálásának periódusában a cél egy, a sportolók számára létrehozott, specifikus lábbeli volt, ami jól bírja a gyűrődést. De lám-lám, ez a sikersztori kicsit másképpen alakult, a cipőfajta berobbant a köztudatba, meg persze a divatba, és azóta is letaszíthatatlan a trónjáról.

1. Élénk színek – így bármi feldobható!

A https://ecipo.hu/c/noi/felcipo/sneakers kínálatában könnyű találni tradicionálisnak mondható darabokat, ugyanakkor az idei divattal összhangban akadnak élénkebb árnyalatokat felvonultató modellek is. Nyilván ezek a kollekciók nem arathatnak osztatlan sikert, mert pont az a lényeg bennük, hogy megosztóak. Viszont sokaknak pontosan ez az, ami jól áll. Eltérni a megszokottól, a túlságosan jól ismerttől. Aki pedig továbbra is ragaszkodik a hagyományos színekhez, ezt bátran megteheti. A sneakerek gyakorlatilag minden színben jól mutatnak, így a legfőbb kérdés mindig az, hogy az egyéni szetthez melyik variáció passzol a legjobban. Erre a dilemmára a válaszokat mindenkinek magának kell megtalálnia, és ha ez sikerül, akkor a vásárlás kimenetele sem lehet kétséges.

Mindenesetre az első ötlet, amivel feldobhatóak a napok, meg persze a lábbelik, az a színek bevetése. Olykor megéri bátran beleválasztani valami újba, mert a végeredmény az esetek kilencvenkilenc százalékában ellenállhatatlan!

Slim lady in white sneakers, gray pants and white oversized blouse poses against brick wall surroun

 
 
 
 

2. Milyen körülmények között teljesítenek a legjobban ezek a modellek?

Ahogy a bevezetésben már megemlítettük, a sneakerek történetét az a pikáns részlet varázsolja igazán fűszeressé, hogy eredetileg sportolóknak készültek. Aztán valahogy mégis az lett a dologból, hogy mára világhírnévre tettek szert, s nem pusztán a sportszektorban. Vagyis nem pusztán edzéshez, mozgáshoz jó választás, bár meg kell hagyni, hogy a stabilizálást borítékoló, masszív, stramm kialakítás mindenki előnyére válhat testmozgás közben. Ezek a pozitívumok akár sima sétálásnál is kiaknázhatóak, mert a biztonságos közlekedés mindenkor elsőbbséget élvez. 

Ugyanakkor a sneakerek annyira jól mutatnak, hogy nemes egyszerűséggel a hétköznapokban is gond nélkül helytállhatnak. Munka, iskola, randevú, ügyintézés? Minden, és bármi jöhet a sneakerek garantálta kényelemben. Hiszen bónusz előny, hogy a látható trendiséghez érezhető komfort is társul.

3. Jöhet egy stílusban illeszkedő kiegészítő?

A bőröndök az Ecipo.hu-n nemcsak azért szemrevalóak, mert funkcionalitás területén a maximumon teljesítenek. Ez sem egy utolsó szempont, pláne akkor nem, ha cél a pakoláskor érzett idegeskedés elűzése, márpedig miért is ne lenne ez releváns cél mindenki számára. Ám van itt még valami, amiért pont most említjük meg! Ez az a tény, hogy a kofferek nagyon jól néznek ki, stílusjegyeikkel olyan kiegészítőkké válhatnak, amik hozzájárulhatnak a még vonzóbb fellépéshez, az egyéni kisugárzás fokozásához. És még a sneakerekkel is közös nevezőre hozhatóak, lévén ha a stílusosság jellemvonásai megegyeznek, ha az összhatás szemeket gyönyörködtető, akkor nincs is miről tovább beszélni – beszél helyettünk a látvány.

Slim lady in white sneakers, gray pants and white oversized blouse poses against brick wall surroun

 
 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk