The North Face – prémiumminőség és kényelem egyben

  • Fizetett tartalom
  • 2023. február 27.

Támogatott tartalom

A North Face kétségtelenül óriási sikereket ért el, hisz a világ legkívánatosabb ruhadarabjait készíti. Termékei számos város utcáján láthatóak, de a cég az interneten is diadalmaskodik: az elmúlt fél évben 243 százalékkal gyakrabban került be a márkanév a Google keresőjébe, mint tavaly ugyanebben az időszakban. E sikerek és a többszintű marketing mögött egy hosszú távú stratégia húzódik meg, és természetesen az a szemlélet, ahogy a The North Face termékek egyben kínálják a prémiumminőséget és a viselési kényelmet.

Te szereted az ikonikus The North Face termékeket?

Először is, a The North Face a kortárs divat sok más kulcsmárkájához hasonlóan – mint például a Louis Vuitton vagy a Nike – számos kezdeményezés, kollekció és együttműködés kulcsfigurájaként funkcionál, amelyek sokrétű közönséget szólítanak meg. A széles bázis a címzettek számos „mikrotörzséből” áll, akiket a brand különböző módon vonz. A cég hosszú évek óta működik így, és már a 90-es években, vagyis a jelenleg népszerű Nuptse kabát debütálásakor a The North Face kultikus cég státuszt vívott ki mind a hegyi túrázás, mind a versenysportok kedvelői körében. A hegymászók, síelők, snowboardosok és rapperek körében szerzett népszerűségnek köszönhetően a The North Face a piac különböző területein hiteles hírnévre tett szert. Fedezd fel a MODIVO The North Face pulóver kollekcióját, és mondd el a véleményed: tetszenek a The North Face termékek?

 

Mit szólsz az ikonikus The North Face kabáthoz?

A North Face egy kültéri ruházatra szakosodott amerikai cég. A márka 1966 óta van jelen a piacon. Sokéves tapasztalat és a termékek legmagasabb minősége tette a The North Face-t az iparág egyik vezetőjévé. A márka kabátok és felsők széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak a mindennapi viseletre és a hosszú utakra is. A szabadtéri sport szerelmesei hibrid és multifunkcionális kabátok, valamint hardshell és softshell kabátok közül választhatnak. A síelés szerelmeseinek sí- és snowboardkabát kollekció készült. Csekkold a MODIVO téli dzseki férfi ajánlatok menüpontját, és válassz magadnak egy ikonikus The North Face kabátot. A The North Face márka rendkívül praktikus és stílusos kabátjairól híres, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a szabadidőt kedvelők körében. Szeretnél olyan téli kabátot, amivel a legnagyobb fagyokat is túléled? Nos, akkor a The North Face kabát abszolút kedvenc lesz nálad. A divatguruk megszerették őket a márka együttműködéseinek köszönhetően, először a Maison Margiela divatházzal, majd mostanra a Guccival is. Nem csoda, hogy a The North Face kabátokat nemcsak a kiváló minőségű puha és meleg töltet jellemzi, hanem a nagyszerű dizájn is – beleértve a gyönyörű, erős színeket. A The North Face dzsekik rajongói közé tartozik Kylie Jenner, Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Bella és Gigi Hadid is. Követed majd a nyomdokaikat?

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.