A választék szerény, ám izgalmas: mi sem természetesebb, hogy a névadóval - cassis gyümölcsleves taittinger parféval (990 Ft) - indítunk. Valóban "cassis", vagyis feketeribizke, ám annyira sűrű, hogy szódával szörpként is kínálhatnák. Ha nem lenne a mellékelt "pezsgő" édesség, bizony bajban lennénk. Még a sűrítmény hatása alatt vagyunk, amikor megjön a fokhagymás fűszervajon sütött ropogós békacomb grill zöldségekkel (2290 Ft). A lényegével maximálisan elégedettek lehetünk, ám itt a köret ront az összképen: a "grillezett zöldségek" épp olyanok, amilyeneket az alacsonyabb nívón megszokhattunk. Ellenben a vadlazacsteak tagliatellével, szárított paradicsommal (1980 Ft) már kifogástalan. Hogy az áldozat mennyire volt "vad" (vagyis nem tenyésztett), azt nem tudjuk megmondani, az viszont biztos, hogy mérföldekre van azoktól a félreértésektől, amiket másutt lazacsteakként kínálnak, a szárított paradicsomos tészta pedig tökéletes melléklet. Ugyanez áll a créme brulée-re (980 Ft) is, már ha a hozzáadott, cukorban cuppogó őszibaracktól eltekintünk.
A Cassis nem hibátlan, de reménykeltő vállalkozás, és ez - ismerjük be - mifelénk a kimagasló szinonimája.