Miközben azon szomorkodunk, vajon merre sodorta a szél a Siesta megbízható személyzetét, azon vesszük észre magunkat, hogy már a krómkerítéses tálcázó előtt bámuljuk a választékot. Szinte elviselhetetlen a meleg odalent, ám úgy tűnik, ez csak minket zavar, a feltehetőleg Indiából jött vendéglátókat annál kevésbé. A berendezés modern, ahogy mondják, "dizájnos", a szokásos ezerszínű giccskrisna-kékelefánt vonalat, bár valamelyest tetten érhető, sikerült elkerülni. Az már az első pillanatban látszik, hogy igazán különleges kalandokra nem számíthatunk, tandoori csirke, ilyen-olyan curry, no meg a különféle csicseriborsós/lencsés bundás falatok: pakora, papardam, samosa. Palak panirral (750 Ft) indítunk, rendesen összerakták, érezni sajtot, parajt egyaránt, ezen a szinten nem is várunk többet. Ellenben a csirkepakora (600 Ft) inkább a kínai gyorsbüfék szárazbelű rántott falatkáit idézi, még szerencse, hogy a báránycurryt (1050 Ft) nem tudták elrontani. Érdekes volt a végén a rózsavizes tejgombóc, vagyis a gulab jamun (400 Ft), a mangó lassira (350 Ft/2 dl) sem panaszkodhatunk, de valószínűleg mindent elmond a Curry Centerről, hogy a legnagyobb élményt a frissen sütött vajas naan (325 Ft), vagyis a majdnem "sima" indiai kenyér jelentette.
Olykor-olykor érdemes benézni, de elájulni legfeljebb csak a melegtől lehet.