galeri - Kortárs sötét

  • .
  • 2008. október 23.

Trafik

A következő állomás: Palotás Ágnes dramaturg és dokumentarista fotói november 14-ig. (Magyar Műhely Galéria, Bp.
VII., Akácfa u. 20.)

Mi mindannyian: Erdős Gábor fotókiállítása november 11-ig. (Lux Galéria, Bp. IX., Ráday u. 18.)

Egyenlőek és egyenlőbbek: Kiállítás a nők és férfiak fogyasztói énképéről a bevásárlóközpontban, november 3-ig. (Mammut I. és II. épületeit összekötő 3. emeleti függőfolyosó, Bp. II., Fény u.)

A megragadhatatlan maradás: Budapesti városrészletek Frankl Aliona fotókiállításán november 23-ig (www.frankl.hu). (Millenáris Teátrum, Piros-Fekete Galéria, Bp. II., Fény u. 20-22.)

Klikk 4.0-Egészség: A Digitális Játszótér 4. szakasza jövő márciusig. (Millenáris, Bp. II., Fény u. 20-22.)

Dr Máriás kiállítása: Juszt László a vágóhídon, Cicciolina bepisil a Hősök terén, Győzike a fétisboltban, Kovi mint gumibaba meg néhány kovi uborka, Kelemen Anna farkából négyméteres Torgyán József-szerű aranyhalat operált ki a közadakozásból felfüggesztett ombuccman - november 8-ig. (Erlin Galéria, Bp. IX., Ráday u. 49.)

A rövidülésről, avagy a perspektíváról és a szabályosságról, avagy a szimmetriáról: Festmények és fotók Duliskovich Bazil tárlatán, november 8-ig. (OCTOGONart Galéria, Bp. II., Várfok u. 7-9.)

Kortárs sötétszobák: A Magyar Fotográfusok Háza fotópályázatának művei január 20-ig. (Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház, Bp. VI., Nagymező u. 20.)

Figyelmébe ajánljuk