Mindannyian készek követni Juhász Pétert

  • - palosm -
  • 2018. március 24.

Választás 2018

Fekete-Győr András régen várt bejelentést tett az Eleven Fesztiválon.

Eleven Fesztivál címmel tartottak ma rendezvényt a Szabadság téren, amelyen Budapest I. választókerületének képviselőjelöltjei is részt vettek a jobbikos, a fideszes és a kétfarkú jelölt kivételével. Az eredeti tervek szerint „beszélgetés” lett volna a program. Juhász Péter itt is elmondta, amit már délelőtt, hogy visszalép, majd távozott a helyszínről. Ezt követően valóban beszélgetés kezdődött, melynek fókuszában a Szabadsági téri emlékmű volt, ám egy kérdés után – teljesen váratlanul – Fekete-Győr András, a Momentum elnöke elmondta, hogy már a rendezvény előtt, Juhász sajtótájékoztatóját követően azt javasolta a jelenlévőknek, Csárdi Antalnak (LMP) és Váradiné Naszályi Mártának (MSZP–P), hogy mindenképpen állapodjanak meg abban, hogy közülük

csak egy jelölt indul április 8-án.

Fekete-Győr javaslata szerint végezzenek közvélemény-kutatást, és az induljon, akit legtöbben támogatnak a választókerületben.

false

 

Fotó: Németh Dániel

A Momentum elnökének javaslatát a résztvevők elfogadták, s már pártszinten egyeztetnek arról, hogy e szerint döntsenek a visszaléptetésekről. Fekete-Győr hangsúlyozta: „Mindannyian alkalmas jelöltként tekintünk a másikra.”

Figyelmébe ajánljuk