Szorosnak ígérkezik Hajnal és Fürjes csatája

  • narancs.hu
  • 2022. március 17.

Választás 2022

A Magyar Hang birtokába került felmérés szerint Hajnal Miklósra 42, Fürjes Balázsra 38, Kovács Gergelyre 9 százalék szavazna a budapesti 3. választókerületben.

Az Iránytű Intézet  március 7-én és 8-án végzett reprezentatív felmérést 800 fő megkérdezésével, telefonon a budapesti 3. számú választókerület lakóinak körében. Ennek a kerületnek a központja a XII. kerület. A megkérdezettek 42 százaléka adná a voksát a momentumos Hajnal Miklósra, 38 százalék a fideszes Fürjes Balázst választaná, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökére, Kovács Gergelyre 9 százalék szavazna – közölte a Magyar Hang. 

A lap már most zajló nagy csataként ír a három politikus versengéséről.

A többi jelölt támogatottságát is mérte az Iránytű Intézet. Eszerint az LMP-ben megismert, de most függetlenként induló Hajdu Márta 1 százalékot kapna, ahogyan a Megoldás Mozgalom embere, Jenei Dávid is.

A Mi Hazánk jelöltjeként induló Gruntner András 0 százalékkal szerepel a felmérésben, amelyből azért az is kiderül, hogy a bizonytalan válaszadók aránya 9 százalék volt. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk