Így wellnessezik a jobbikos polgármester és menyasszonya

  • narancs.hu
  • 2020. január 9.

Villámnarancs

Janiczak Dávid lazítani akart, kibérelte az ózdi fürdőt.

A kormánypárti Hír TV beszámolója szerint műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott Ózd jobbikos polgármestere a város uszodájában, a csatorna szerint emiatt a vendégeknek korábban el kellett hagyniuk az intézményt - írja az Index.

Az ózdi Thermárium és Tanuszoda közölte a csatornával, ki lehet bérelni az uszodát, de minimum egy héttel korábban kell jelezni az igényt. A Hír TV szerint Janiczak január 3-án kötött szerződést az uszoda kizárólagos használatára, amit január 5-én vette igénybe, húszezer forintért.

false

Az Index elérte telefonon a polgármestert, aki elismerte, valóban kibérelte a wellness részleget, de mint elmondta, ő és kísérője csak a wellnesst akarták használni, az ügyvezető mégis kiüríttette az egész épületet. Utólag azonban a polgármester számára is világossá vált, hogy az egész komplexumra kötött szerződést. Janiczak  szerint félreértették egymást az ügyvezetővel.

Mint elmondta, valóban húszezer forintot fizetett a bérlésért, mivel óránként ennyibe kerül bárkinek. Szerinte az ügy a helyi ellenzék „patáliakeltéséről szól”.

Figyelmébe ajánljuk