Áder János felesége hisz abban, hogy a családot és a munkát össze lehet hozni

  • narancs.hu
  • 2021. február 11.

Villámnarancs

Herczegh Anita elmondta azt is, szerinte mi a legszebb öröm, ami férfit és nőt érhet.

Család – Karrier – Egyensúly címmel szervezett online konferenciát a  Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A beszélgetés része volt a Házasság hete rendezvénysorozatnak, amelynek fővédnöke Áder János köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita - írja a hvg.hu.

A lap beszámolója szerint Herczegh Anita többek közt azt mondta, hisz abban, hogy a családot és a munkát össze lehet hozni, szerinte azonban a család élvez elsőbbséget. Meglátása szerint a házastársak egymást támogatva megteremthetik a kettő közötti egyensúly.

"Azt tapasztaltam, nőnek és férfinak az örömöt, a legszebb örömöt, az igazi kiteljesedést az adja meg, ha karjaiban ringathatja kicsinyét, ha szeretettel gondoskodhat gyermekéről, ha szeretettel gondoskodhat gyermekéről”

- idézi a hvg.hu a köztársasági elnök feleségét.

A konferencián felszólalt Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, és elmondta, hogy a kormány azt szeretné, ha a fiatalok minél nagyobb számban házasodnának. Bagdy Emőke pszichológus pedig gyakorlati tanácsokat is adott, hogy mivel lehet növelni a harmóniát egy párkapcsolatban a járvány alatt. A hvgh.hu beszámolója szerint a pszichológus azt javasolta, a férfiak reggel öltözzenek fel és borotválkozzanak meg, és a nők is szedjék rendbe magukat, ugyanúgy, mintha munkába indulnának.

 

Figyelmébe ajánljuk