Megint annyiszor töltheti ki online a nemzeti konzultációt, ahányszor csak nem szégyelli

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 07., 15:25
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A rendszer végtelenül kíváncsi a véleményére.

Már megkezdődött az újabb nemzeti konzultációt tartalmazó levelek kézbesítése. A kérdéseket először október első hetében a budapestiek kapják meg, ezt követően pedig a vidéki állampolgárok is hozzájuthatnak Orbán Viktor üzenetéhez.

A kérdések kipostázása egészen november 10-ig eltart, a válaszadásra pedig november 24-ig van lehetőség, amit persze online is meg lehet tenni a nemzetikonzultacio.kormany.hu címen. És úgy, mint eddig, most sem korlátozza senki és semmi, hogy valaki akár többször is kitöltse a kérdőívet online, ezzel torzítva az eredményeket. Szükség is van a párthű trollok lelkes válaszadásaira, mert eddig még egyetlen alkalommal sem alakult valami fényesen a kormány kérdezz-felelekje. Persze semmi más nem folyik a Fidesz-propaganda gépezeteiből, mint hogy „sikeres volt a nemzeti konzultáció”. Az összes.

Ennyi pénz a semmiért. Csak úgy.

Minderre a nem éppen profi rendszerre utaló többszöri kitöltésre lehetőséget adó aprócska problémára Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csupán úgy reagált, hogy bíznak a magyar emberek jóhiszeműségében, abban, hogy egy választó csak egy alkalommal tölti ki a konzultációt. Nyilván.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 07., 15:25
kommentek
14
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14
  rworse
  2017. október 09., hétfő 12:15
  13

  Nem. Azt veszik komolyan, hogy milyen sokan visszaküldik. Majd a végén bemondják, hogy a visszaküldők 99,999999999999999999999999%-a egyetértett a kormány céljaival.
 2. 13
  bétom
  2017. október 09., hétfő 10:49
  Ha kitöltöm 200x és elküldöm őket a francba, akkor komolyan veszik és elmennek?
 3. 12
  dönci5
  2017. október 08., 14:27
  Azért van itt ellenőrzés. Beírtam, hocy149 éves vagyohk, válasz, 120-nál nem lehetek több.
 4. 11
  Motyó
  2017. október 08., 11:53
  többszöri kitöltésre lehetőséget adó aprócska problémára Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csupán úgy reagált, hogy bíznak a magyar emberek jóhiszeműségében, abban, hogy egy választó csak egy alkalommal tölti ki a konzultációt.Én nem is az egyszerű állampolgártól félek, hanem az elvakult fidisektől, meg a fizetett bértollnokoktól, akik azért töltik csak ki z ívet sokszor, hogy nagynak tűnjön a támogatottság. Ha valaki a támogatottságra akar hivatkozni, ki kell zárnia a csalás lehetőségét.
 5. 10
  vilsi
  2017. október 08., 11:28
  Mari néni: Régen nem irt a miniszterelnök úr! Tán csak nem beteg? -A kormány elhatározta, a tizemeletesekről lebontanak egy-egy szintet, átviszik a Kopaszi gátra és abból épitenek felhőkarcolót.
  -Brüsszel: Állítsuk meg Budapestet!
  -Mo. erős és büszke európai ország – ezért ne küldjetek több pénzt!
  -Nem is küldenek: EU-ügyészség alapul és megvonja a támogatást a tolvaj államoktól. Tőlünk? Addigra kint leszünk!
  -Mo. erős és büszke: Lám, mennyi plakátot tudunk kiragasztani.
  -Ki kéne pingálni mindenhová (egy ecset + festék) 1. "A" egy foci-kapu keretében, három vonal, kettő függ+tető. (Egy andorrai a magyar kapu előtt) 2. A gázművek sárga háromszöge, benne egy "g"(a g-nap, vagy gáz van az országban). Ezt rögtön kell - de lesz még alkalom. (A helikopter is jó volt).
  -Álarcos, civilruhás TEKesek támadtak meg két villamost a Fehérvári úton. „Egy személyt elfogtak”. Zsebtolvajt? A nehéz fiúk villamoson utaznak? Gyakorlatoztak? Az utasok rémülten menekültek és majd a kormánypártra szavaznak, amely lám, megmenti őket.
  -Semjén adómentesitette a vadászkutyákat, majd a vadászokat is – a civilek meg
  lakóterületen kívül kilőhetők.
  -Semjén Zsolt keresztény lovardákat épittett a stadionok mellé - csak megkeresztelt lovaknak. A kancák fedeztetése is a regula szerint történik.
  -Trump átveszi az Orbán-módszert: Semmi a neveden, mégis minden a tied.
  -A kormány atomfizikusa, dr. Semjén stratégiai megállapodást kötött Iránnal, miszerint az iráni atombombát Paks II-ben gyártják sorozatban.
  -Áder neje vért adott, de sok kellene még, amennyit kiszivtak.
  -Lázár nem akarja megváltoztatnia a határokat, pedig pl. Sopron szívesen helyrehozná a hibát! Folytatja az átnevezést: Budapest ezentúl: SZENTISTVÁNVÁROS. Budaiak: szentek, pestiek pisták.
  -Itt állt: Szili Kati WC-t épít a Beregszász téren (lásd tábla). Szegény, még az sem sikerül neki: amióta megépült, technikai okok miatt zárva.
  -Másik WC-építő: a milliárdos Gerendai és Bús Balázs polg.mester – mindkettő a természet és az emberek lenyúlásában nagymester. Az évente megismételt szigetfesztivál egy hete alatt energiafogyasztásával annyi klímagyilkos CO2 gázt produkál, mint 300 kistelepülés egész évben. (Hozzáadandó a szürke energia, lásd: Energiamenü).
  -Mi a különbség a zavarodott és a mobiltelefonozó között? Semmi. Mindkettő magában beszél.
  -Mindenki azt hiszi, ha A-ból B-be megy, ott jobb lesz neki.
  -Bárhogy is választasz, mindig a másik megoldás tűnik majd jobbnak.
  -Korán kelek és hülyeségeket csinálok.
 6. 9
  rworse
  2017. október 08., 09:49
  Szokásához híven a grrreselyű megint hazudik. Úgy tesz, mintha.
 7. 8
  galambocskám
  2017. október 08., 07:09
  Tisztelt Narancs, kérem grrr hozzászólót kitiltani csúnya beszéd miatt!
 8. 7
  tiszapolgári
  2017. október 07., szombat 20:55
  Inkább mindkettőt elküldöm a picsába.
 9. 6
  rworse
  2017. október 07., szombat 20:43
  3

  Küldjed galambocskapostával.
 10. 5
  szegedi789
  2017. október 07., szombat 19:39
  OV-faktor.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk